Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon glamuroznog otvorenja

Odbačeni papiri, prljave zahodske školjke... Neugodni prizori javnog toaleta kraj Pelješkog mosta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko dana nakon što je svečano otvoren, u blizini Pelješkog mosta nastali su neugodni prizori neočišćenog javnog sanitarnog čvora.

Dugoočekivani Pelješki most svečano je otvoren u utorak kada je ceremonija okupila cijeli državni vrh. Građani su tada mogli uživati u spektakularnim prizorima. No, nedaleko od ulaza na most nalazi se javni zahod koji građanima ne nudi spektakularne, već nimalo ugodne prizore.

Pročitajte i ovo Hrvoje Franković - 1 gužve na cestama Načelnik stonske policije za Dnevnik Nove TV otkriva kako je prošao prvi udarni vikend za Pelješki most: "Bili smo svjesni da će biti pritisak..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPREZA NIKAD DOSTA HAK uputio važno upozorenje građanima: Ovo su pravila ponašanja u prometu Pelješkim mostom

"Ulaz na Pelješki most, ponos Hrvatske države i ovo. Da postoji emotikon koji bi pokazao kako se osjećam, bio bi to, oprostite, ali znak "popišanog". Taj smrad urina još osjećam i nakon sat vremena od napuštanja ovog (tada mi) prijeko potrebnog objekta", rekao je zgroženi čitatelj za zadarski.hr.

Fotografije na kojima se vide odbačeni papiri, prljave zahodske školjke i ostatak otpada možete pogledati >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene