Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je veći i utjecajniji

Ivica Todorić izradio prezentaciju: ''Hoće li Vlada nacionalizirati i Lidl?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić je nakon tri dana objavio dva nova posta na blogu.

Ivica Todorić je tekst naslova ''Hoće li Vlada nacionalizirati i Lidl?'' potkrijepio grafikonima, za koje kaže da ih je izradio kako bi iznio podatke za koje tvrdi da pokazuju stvarne veličine trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i nihov utjecaj na gospodarstvo.

Pročitajte i ovo Propusti u slučaju Agrokor - 4 glavna državna odvjetnica Što će utvrditi Hrvoj Šipek o propustima u slučaju Agrokor? "Ne može Državno odvjetništvo reći da nije na vrijeme upozoreno" Ivica Todorić Slučaj Agrokor Todorić se obratio javnosti nakon pada ključnog vještačenja: "Sve im se srušilo"

''Schwartz grupa je u Hrvatskoj već sada veća od Konzuma. Agrokor je kroz neustavni Lex nacionaliziran zbog sistemskog rizika kako je to objasnila Vlada. Hoće li takav scenarij primijeniti i na Schwartz grupu? Hoće li nacionalizirati i Lidl?

Prezentaciju u nastavku izradio sam kako bih Vam pobliže objasnio stvarne veličine trgovačkih lanaca u Hrvatskoj i njihove učinke na gospodarstvo. Ta je prezentacija ujedno i zorni prikaz Agrokorove tržišne pozicije i veličine našeg napora gdje smo, u potpuno neravnopravnoj tržišnoj utakmici, parirali i najvećim europskim igračima u retailu '', napisao je Todorić.

Prezentaciju možete pogledati na ovoj poveznici.

Nakon toga ubrzo je objavio još jednu prezentaciju pod naslovom: ''Koji su učinci Lex Agrokora na operativno poslovanje i vriejdnsot Agrokor prehrambene industrije i Agrokor maloprodaje hrane'', koju možete pogledati na ovoj poveznici.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene