Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upoznajte drugo lice Vrdoljaka

Otkrio što se iz njega nikad ne može izbaciti i kad se zadnji put potukao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivan Vrdoljak otkrio je Tatjani Krajač i kada se zadnji put potukao te kad se planira za stalno vratiti u rodni Osijek.

Ovog tjedna rubrika (Ne)formalno vodi vas u Osijek. Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak otkrio je da ne voli gubiti i Tatjanu Krajač izazvao na partiju pikada i biljara. Predsjednik HNS-a otkrio je i kada se planira za stalno vratiti u rodni Osijek.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liste predaju u ponedjeljak Vrdoljak: "HNS će na izborima okupiti Slavonski pokret. Ne pripadamo ni SDP-u niti HDZ-u, već zdravom razumu" Slika nije dostupna objasnio što je izbor Vrdoljak se žestoko obrušio na Škoru: ''Što je sljedeće? Šetnja Osijekom na tragu Glavaševih crnih košulja?''

Kazao je kako ga je kvart u kojem je odrastao dosta oblikovao, "to je radnički kvart, okružen tvornicama, i tu se moraš boriti za svaku poziciju". Otkrio je i kada se je zadnji put potukao, kao i što je želio biti kad odraste.

Na pitanje koliko je teško Slavoniju izbaciti iz Slavonca i otjerati u Zagreb, odgovara: "Ne možeš nikada iz Slavonca izbaciti Slavoniju, ali možeš otići u Zagreb raditi. I razmišljati o tome kad ćeš se vratiti".

Više o tome što je Ivan Vrdoljak sve otkrio Tatjani Krajač pogledajte u videoprilogu.

Tatjanu Krajač i Mislava Bagu svake će subote ugostiti jedan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora. Svaki od tih neformalnih razgovora moći ćete pogledati u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.h

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene