Ivan Vrdoljak otkrio je Tatjani Krajač i kada se zadnji put potukao te kad se planira za stalno vratiti u rodni Osijek.


Ovog tjedna rubrika (Ne)formalno vodi vas u Osijek. Predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak otkrio je da ne voli gubiti i Tatjanu Krajač izazvao na partiju pikada i biljara. Predsjednik HNS-a otkrio je i kada se planira za stalno vratiti u rodni Osijek.

Vezani članci Ivan Vrdoljak Vrdoljak: HNS izlazi samostalno na izbore koji su potrebni čim prije Mislav Bago i Ivan Vrdoljak - 2 Vrdoljak: "Ako do prosinca zdravlje građana bude ugroženo može se razgovarati o odgađanju parlamentarnih izbora"

Kazao je kako ga je kvart u kojem je odrastao dosta oblikovao, "to je radnički kvart, okružen tvornicama, i tu se moraš boriti za svaku poziciju". Otkrio je i kada se je zadnji put potukao, kao i što je želio biti kad odraste.

Na pitanje koliko je teško Slavoniju izbaciti iz Slavonca i otjerati u Zagreb, odgovara: "Ne možeš nikada iz Slavonca izbaciti Slavoniju, ali možeš otići u Zagreb raditi. I razmišljati o tome kad ćeš se vratiti".

Više o tome što je Ivan Vrdoljak sve otkrio Tatjani Krajač pogledajte u videoprilogu.

Tatjanu Krajač i Mislava Bagu svake će subote ugostiti jedan političar i neformalno predstaviti svoje drugo lice, daleko od političkih reflektora. Svaki od tih neformalnih razgovora moći ćete pogledati u Dnevniku Nove TV.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.h

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju