Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima ozljeđenih

Strava u Italiji: Školski autobus sletio s ceste u 100 metara duboku provaliju, ima ozlijeđenih

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Najmanje su tri osobe ozlijeđene u Toskani u utorak nakon što je školski autobus sletio s ceste i survao se više od 100 metara duboko u provaliju u šumovitom području, navodi se u izvješćima.

Vatrogasci su izvijestili da je ozlijeđena jedna odrasla osoba i dvoje tinejdžera u nesreći koja se dogodila u blizini Massa-Carrare. Ozlijeđeni su prebačeni u bolnicu spasilačkim helikopterom. Ozlijeđeni muškarac vozač je autobusa.

Pročitajte i ovo Zapalio se autobus Sveti Križ Začretje Užas na autocesti A2: Zapalio se autobus, putnici evakuirani

Na fotografijama s mjesta nesreće moglo se vidjeti kako se autobus zaustavio među drvećem i granama na padini. Spasioci iz gorske službe spašavanja i vatrogasci spustili su se do autobusa.

 

 

Prema novinama Corriere della Sera, vozač autobusa rekao je spasiocima da ga je zaslijepilo sunce i da je izgubio kontrolu nad vozilom.U autobusu se u trenutku nesreće nalazilo dvadeset osoba, od kojih su većina bili učenici tinejdžerske dobi na putu prema svojim domovima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očekuje ga paprena kazna Izgubio kompas? Vozač autobusa urlao i vrijeđao djecu nakon izleta: Nisu ga omele zamolbe nastavnika ni okupljeni roditelji

Vozač je najprije bio zarobljen u vozilu, no spasioci su ga oslobodili, iako je zadobio ozbiljne ozljede zbog kojih je završio u bolnici. Većina učenika zadobila je lakše ozljede te im je pružena zdravstvena pomoć na mjestu događaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene