Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaki mjesec nešto

MOŽETE PROĆI I UPOLA JEFTINIJE Istražili smo kada i što najjeftinije kupovati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Siječanj je vrijeme mnogih sniženja, ali svaki mjesec nosi neka specifična, pa vam donosimo kalendar sniženja. Što treba kupovati i kada? Pa proći i upola jeftinije.

Najbolje je kupovati kad vam ne treba. U siječnju je najjeftinije ljetovanje.U putničkoj agenciji kažu da su do 31.siječnja na putovanja najveći popusti.

Pročitajte i ovo Ilustracija U tijeku su razgovori Najmanje 100 tenkova moglo bi uskoro stići u Slavonski Brod Ilustracija Radne nedjelje Detaljan popis trgovina koje će biti otvorene u nedjelju 11. veljače

''To bi bilo najbolje kad bi se ljudi odlučili tako rano ugovoriti ljetovanje. I za nas agenciju, a i za njih '', kaže Vesna Horvat, djelatnica putničke agencije i dodaje da se može dobiti i do 30 posto popusta.

Siječanj je i najpovoljnije i krajnje vrijeme za zimske gume. Automehaničar Ivan Horvat kaže da mogu biti i do 30 posto jeftinije. 

U siječnju se obvezno kupuju odjeća, obuća i modni dodaci. U veljači idite po namještaj. Skijaška oprema najpovoljnija je u ožujku ili ovisno koga se pita. Tako Stipe Rusić, vlasnik trgovine skijaškom opremom, kaže da je sad vrijeme za kupovinu ''jer su stvarno počela dobra sniženja''. Kaže da su u njegovoj trgovini skije sada jefitnije nego će biti u ožujku.

U svibnju je dobro ići po kupaći kostim, a u srpnju kupovati ljetnu odjeću. U rujnu, kad već škola počne, školski pribor, vrtni namještaj, suncobrane, kosilice.

U listopadu su najpovoljniji skijanje, wellnesi i vikendi na obali. U studenom božićni ukrasi i knjige. U prosincu jesensko - zimska odjeća, pa sve ispočetka.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene