Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZA NE POVJEROVATI

Istaknuti SDP-ovac u šoku zbog nove pozicije Josipe Rimac: "Pa je li ovo normalno!?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Peđa Grbin, istaknuti član SDP-a i jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika te stranke, danas je na Facebooku komentirao novu informaciju o poziciji Josipe Rimac.

Peđa Grbin, istaknuti član SDP-a i jedan od najaktivnijih saborskih zastupnika te stranke, danas je na Facebooku napisao kako je državna tajnica u Ministarstvu uprave i bivša gradonačelnica Knina Josipa Rimac (HDZ) na čelu radne skupine za izmjene ili izradu novog Zakona o sprječavanju sukoba interesa. Status prenosimo u cijelosti.

Pročitajte i ovo Peđa Grbin "Moramo paziti što govorimo" Peđa Grbin povikao: "Milanović je jedina brana i nema šanse da mu kažem pusti! Ne daj bandi!" Peđa Grbin parlamentarni izbori Šef SDP-a najavio promjene u koaliciji: "Nismo uspjeli postići dogovor"

"Danas je održana sjednica Nacionalnog vijeće za praćenje provedbe Nacionalnog programa suzbijanja korupcije, ali neću pisati o tome, već o nećemu što sam zbog te sjednice saznao.

Naime, zbog te sam sjednice saznao da je Josipa Rimac, državna tajnica u Ministarstvu uprave, na čelu radne skupine za izmjene ili izradu novog Zakona o sprječavanju sukoba interesa.

Da, ona ista Josipa Rimac, bivša gradonačelnica Knina, poznata po aferi oko kupnje stana na račun države.

Da, ona ista Josipa Rimac koja je kažnjena jer nije htjela otkriti podatke o svom imovnom stanju i ispuniti imovinsku karticu.
Da, ona ista Josipa Rimac protiv koje je pokrenut postupak pred Povjerenstvom za odlučivanje o sukobu interesa zbog nesrazmjera prikazane imovine u odnosu na stvarno stanje.

Pa je li to normalno??!?"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene