Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeno priopćenje

Isključen tehnički uzrok kod požara plovila u Malom Lošinju

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Očevidom nakon požara koji je u nedjelju u Malom Lošinju zahvatio gliser i još tri plovila isključen je tehnički uzrok jer je do požara došlo uslijed popravka spremnika goriva i elektroinstalacija na gliseru, izvijestila je u ponedjeljak primorsko-goranska policija.

Ukupna materijalna šteta procjenjuje se na oko 45.000 eura, a kriminalističko istraživanje se nastavlja. Policija je dojavu o požaru plovila u Malom Lošinju, na predjelu Poljane primila u nedjelju u 13:35 sati, a ugasili su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Mali Lošinj.

Pročitajte i ovo Lufthansa avioni preusmjeravanje aviona Drama iznad BiH: Zrakoplov Lufthanse proglasio izvanredno stanje i prisilno sletio u Zagreb

Osim glisera u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina, požar je zahvatio još tri plovila u blizini, također u vlasništvu hrvatskih državljana.

Pročitajte i ovo Zvonimir Šostar Ljubić odmah u zatvor Presuda u aferi suhi led: Šostaru četiri godine zatvora, oduzima mu se imovina vrijedna 8 milijuna kuna, obrana najavila žalbu

"Očevidom policijskih službenika i protupožarnog inspektora utvrđeno je da se isključuje tehnički uzrok požara jer je do istog došlo uslijed popravka spremnika goriva i elektroinstalacija na gliseru", navodi se u priopćenju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene