Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

POLICIJA U ŠKOLI

Učiteljici ulio dezinficijens u vodu, ravnateljica ga brani: "To su mala djeca, svakom se može dogoditi…"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učenik osmog razreda OŠ Fažana pošpricao je dezificijensom čašu vode koju je na stolu držala učiteljica. Zbog incidenta je intervenirala policija.

Učenik u Osnovnoj školi Fažana pošpricao je čašu vode dezinficijensom. Učiteljica je popila vodu. Osjetila je da je voda čudnog okusa, pa je pozvala policiju. 

Pročitajte i ovo Ilustracija zločinačko udruženje Dvojac morskim putem krijumčario marihuanu iz Crne Gore, vrijednost droge oko 600.000 eura Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Ravnateljica škole tvrdi da je učiteljica ispljunula vodu čim je osjetila čudan okus. 

Istarska policija potvrdila nam je cijeli slučaj. Napominju kako su u ponedjeljak oko 13 sati dobili dojavu da je učiteljica popila vodu sa stola koja je bila čudnog okusa. Policija nam je rekla da žena nije prijavila nikakve ozljede.

Ravnateljica OŠ Fažana Marijena Starčić potvrdila nam je incident no nije nam željela reći je li učiteljica zbog incidenta završila kod liječnika pa na bolovanju ili se odmah vratila na posao. Izjavila je tek da je škola postupila po Pravilniku, a da je učiteljica, nakon što je osjetila da je voda čudnog okusa, vodu ispljunula i pozvala policiju.

"To su mala djeca, svakom se može dogoditi, to su djeca, mala djeca...", izjavila je ravnateljica.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene