Obavijesti Video Pretražite Navigacija
3 NEKRETNINE, 10 KREDITA...

Objavljena imovinska kartica Zlatka Hasanbegovića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa u srijedu je objavilo i posljednju ministarsku imovinsku karticu - ministra kulture Zlatka Hasanbegovića.

Iako je Zlatko Hasanbegović imovinsku karticu predao u zakonskom roku, zbog pogrešaka prilikom njezina ispunjavanja Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa je zatražilo da ih ispravi pa je tek od danas javno dostupna.

Pročitajte i ovo Ivan Turudić manevar s imovinom Turudićeva supruga kupila čak 160.000 kvadrata zemljišta: Prije njegove kandidature za šefa DORH-a sve prebacili djeci Ivan Turudić Novi glavni državni odvjetnik Što sve ima Turudić: Stan od 120 kvadrata, auto od 67.000 eura, zarađuje i od liječnika, a sad mu plaća drastično raste

Ministar kulture nema štednje, ali zato ima 3 nekretnine ukupne vrijednosti 2,2 milijuna kuna - stan od 30 kvadrata, kuću od 150 kvadrata te poslovni prostor od 29,5 kvadrata.

S druge strane, ima čak 10 kredita za čije rate mjesečno daje oko 7.500 kuna. Ministarska plaća mu je 16.700 kuna, supruga ima plaću oko 2.500 kuna, a još 500 kuna mjesečno zarađuje od imovine.

U vlasništvu još ima i automobil Hyundai Santa Fe iz 2001. godine čija je vrijednost procijenjena na 7.000 kuna, a koji je, kako stoji u imovinskoj kartici, stekao novčanom pozajmicom.

Imovinsku karticu ministra kulture možete pogledati OVDJE.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene