Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prvi kupači

VIDEO: Vani 12 stupnjeva, a oni već u moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lijepo vrijeme na krajnjem jugu bilo je najbolja najava proljeća koje nam stiže za nekoliko dana.

Iako temperature nisu ni blizu onih ljetnih, na plažama su se mogli vidjeti i prvi plivači, kojima prohladno more, čini se, nije nikakva prepreka. Prve toplije zrake sunca i na Porporeli osvanuli su prvi plivači, kojima je temperatura od samo 12 stupnjeva, kako kažu, idealna za kupanje.

Pročitajte i ovo Snijeg u Tršću, mjestu u Gorskom kotaru Proljeće na pauzi VIDEO Nevrijeme pogodilo Istru, grom zapalio kuću. U Gorskom kotaru pao snijeg Sunčan dan u Splitu Vremenska prognoza Pred nama je šarolik početak tjedna, barem što se tiče vremena: Meteorolog otkrio što nas čeka

'Otplivao sam svoju seriju, ima kao jedna mala terapija plivanja, jedno 10-15 minuta, i onda kad je ovako lijepi dan, budući je u Dubrovnik jako lijepo vrijeme, onda se i lijepo sunčamo, bolje nego ljeti', rekao nam je kupač Nikša Rudelić. Plivači s Porporele imaju i zanimljiv prijedlog. 'Trebamo napraviti zimski turizam, bolje nego ljetni, kad imamo ovako lijepo vrijeme', ističe Rudelić. Kupači tvrde nema boljeg lijeka od prohladnog mora. Ipak, ovoga puta vjerovat ćemo im na riječ.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene