Obavijesti Video Pretražite Navigacija

I dalje nema krivca za 'slučaj Vrbani'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Niti nakon više od mjesec dana istrage i vještačenja, ne zna se što je uzrok zagađenja vode u zagrebačkom naselju Vrbani. Iako su u lancu odgovornih svi - investitor, izvođač radova, tvrtka koja je izradila projekt, vodoopskrba i odvodnja, te gradski ured za graditeljstvo, o njihovim propustima i mogućim sankcijama odlučivat će Općinsko državno odvjetništvo.

Oni bi trebali odlučiti o podizanju optužnog prijedloga nakon što prouče dokumentaciju koju im je proslijedio krizni stožer, a koji je danas stanarima Vrbana preporučio da u dogovoru s investitorom zamijene cijevi. 

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Iako su nalazi sanitarne inspekcije pokazali da je voda zagađena mineralnim uljima, predstavnici Zavoda za javno zdravstvo tvrde da pronađene povišene koncentracijske tvari nisu opasne po zdravlje stanara. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene