Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlučio pomoći

Humanitarni projekt Milijana Brkića: 'Izgradimo dom za Enu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrabra djevojka Ena, nakon svega što je prošla u životu, nakon borbe sa svojom teškom bolešću i žrtvovanja njezine majke, oca, bake i djeda zaslužuje imati normalan dom i pristojne uvjete za život, napisao je, među ostali, Brkić.

Glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić pokrenuo je projekt koji za cilj ima skupiti novac za novi dom Ene Šarac. O svemu se oglasio i na Facebooku, a evo što je napisao o projektu 'Izgradimo dom za Enu':

Pročitajte i ovo Milijan Brkić i Josipa Pleslić Nove poruke Tko je Klokan iz poruka Josipe Rimac i Milijana Brkića? Zdravko Mamić Saga se nastavlja Nove poruke Josipe Rimac potvrđuju Milanovićeve izjave? Mamić je lobirao za Turudića i raspitivao se zašto nije izabran

'Poštovani FB prijatelji, u životu svakog čovjeka ponekad se urežu neke slike patnje i boli naših bližnjih, ponekad i nepoznatih nam ljudi. Trenutak kada sam ušao u dom obitelji moje hrabre prijateljice Ene Šarac i njezine obitelji, ostat će mi zauvijek urezan u pamćenje.

Bio je to trenutak spoznaje u kakvim teškim životnim uvjetima žive. Toga se trena čovjek pita zašto? Kakav im je to težak križ dragi Bog namijenio? Iako Enu i obitelj Šarac poznajem tek nekoliko godina, u meni se "nešto prelomilo" i odlučio sam zajedno sa svojim prijateljima pokrenuti projekt "IZGRADIMO DOM ZA ENU".

Enini roditelji su ulagali u Enino preživljavanje, a ne stambenu situaciju jer kad je dijete bolesno, spreman si spavati uz bolnički krevet i na kiši ako treba samo da ima dovoljno sredstava za troškove liječenja. Onaj tko to ne razumije, koga Enina priča ne dira, neće mi zamjeriti na ovoj ideji.

Hrabra djevojka Ena, nakon svega što je prošla u životu, nakon borbe sa svojom teškom bolešću i žrtvovanja njezine majke, oca, bake i djeda zaslužuje imati normalan dom i pristojne uvjete za život.

Poznato nam je svima da cigle grade kuću, ljubav gradi dom, a pravi prijatelji pomažu u nevolji. Dragi Bog sve vidi i ako će ova naša mala ljudska gesta, našu prekrasnu Hrvatsku i naše društvo učiniti boljim i plemenitijim, budimo presretni.

Molim Vas, pomozite u skladu s vašim mogućnostima i donirajte za izgradnju obiteljskog doma Ene Šarac.
Hvala Vam iskreno od srca !!!'

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene