Obavijesti Video Pretražite Navigacija
HUMANITARNA AKCIJA

Splitski vatrogasac s gigantskom zmijom: "Pustit ćemo je u prirodu ako..."

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski vatrogasci na neobičan su način odlučili animirati građane za sudjelovanje u humanitarnoj akciji za najmlađe.

"Pustit ćemo je u prirodu ako ne budete sudjelovali u humanitarnoj akciji", stoji u objavi Javne vatrogasne postrojbe Split uz fotografiju na kojoj jedan od vatrogasaca drži ogromnu zmiju.

Radi se o pokušaju animiranja što većeg broja građana za sudjelovanje u humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za uređaj namijenjen pedijatriji u KBC-u Split.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ''Ni u snu ovo nisam očekivala'' Veliko srce splitskih vatrogasaca: KBC-u darovali uređaj koji spašava život novorođenčadi

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osuda ruske agresije ''Hrvatske sestre za sestre Ukrajine'': Šalje se medicinska oprema za liječenje ranjenih vojnika i drugih pacijenata

"Naš kolega Toni Marušić je istinski zmijoljubac, pa kod kuće u terariju ima burmanskog pitona. Jučer je izvan svog radnog vremena došao u postrojbu i slikao se s pitonom kako bi potaknuo ljude da se još aktivnije uključe u humanitarnu akciju. Ispalo je baš dobro. Ljudi su se nasmijali, a cilj je postignut", rekao je zapovjednik JVP-a Mario Mikas za Slobodnu Dalmaciju.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene