Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba za opstanak

HUBOL podržao inicijativu 'Visie Croatice' za spas Imunološkog zavoda

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska udruga bolničkih liječnika (HUBOL) preporučila je u ponedjeljak svim svojim članovima da kupnjom barem jednog uloga od 100 kuna podrže inicijativu društva "Visia Croatica" za spas Imunološkog zavoda.

Podršku incijativi komanditnog društva "Visia Croatica" čelnici HUBOL-a iskazat će u utorak u 10 sati ispred Hrvatske poštanske banke ili Hrvatske pošte, u svim većim gradovima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kako do njega? Više od 10.000 ljudi još čeka povrat novca uloženog za spas Imunološkog Slika nije dostupna Pojavio se problem Kako će se građanima vratiti 5,5 milijuna kuna uplaćenih za spas Imunološkog zavoda?

'Ako se privatizira Imunološki, što je sljedeće? Vojska? Policija?'

Detaljno smo proučili model "Visie Croatice" za spas i zaštitu Imunološkog zavoda i ocjenjujemo ga društveno odgovornim, korisnim i nacionalno osviještenim. Takav model jamči da će Imunološki zavod, kao tvrtka od iznimnog značaja za sve građane Republike Hrvatske, opstati i zauvijek ostati u rukama hrvatskog naroda, navodi se u priopćenju Izvršnog odbora HUBOL-a. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene