Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Hrvatska stranka umirovljenika (HSU) smatra da je današnjom odlukom o ukidanju prava invalidima na besplatno korištenje autocesta Vlada ponovno pokazala nepostojanje socijalne osjetljivosti, jer je time pogodila 24 tisuće osoba, među kojima je veliki broj umirovljenika.


'Udaranje po džepu najosjetljivijih i najnezaštićenijih skupina ne može se nego smatrati potezom očajne vlasti koja je spremna na sve osim na obračun s nositeljima krupnog kapitala', ističe u priopćenju predsjednik HSU Silvano Hrelja.

Vezani članci Benzinska pumpa Sindikati od Vlade traže smanjenje trošarina, a za to vrijeme neki građani po gorivo idu u - BiH: "Uštedim od 200 do 300 kuna" Predsjednik Zoran Milanović Milanović o mjerama: ''Imao si se priliku cijepiti, nisi, sorry, život mora ići dalje"

'Jedan korak naprijed, uz tvrdnju da ispravljaju povijesne nepravde, a potom dva koraka unatrag, jedina je konstanta kojoj je ova Vlada dosljedna', smatraju u HSU. Ta je stranka, kako se ističe, ogorčena tzv. programom gospodarskog oporavka, jer se njime na više načina dodatno ugrožava ionako težak život hrvatskih sadašnjih i budućih umirovljenika'. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju