Obavijesti Video Pretražite Navigacija
iznio teške optužbe

Hrvatska odvjetnička komora provjerava Veljka Miljevića zbog tvrdnji o korumpiranim sucima

Odvjetnik Veljko Miljević (Foto: Dnevnik.hr)
Odvjetnik Veljko Miljević (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Odvjetnik Veljko Miljević (Foto: Dnevnik.hr) Odvjetnik Veljko Miljević (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Veljko Miljević(Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Hrvatska odvjetnička komora provjerava Mamićevog odvjetnika Veljka Miljevića zbog optužbi šest sudaca za korupciju, potvrdili su iz HOK-a za Dnevnik Nove TV.

Hrvatska odvjetnička komora ''provodi postupke i utvrđuje činjenice, a o ishodu postupka će pravodobno obavijestiti javnost'', stoji u odgovoru HOK-a nakon što je Mamićev odvjetnik Veljko Miljević iznio teške optužbe na račun šestero sudaca. Suce, koje nije imenovao, optužio je za korupciju.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović promijenio fotografiju i slogan na Facebooku Dotaknuo se i Rojsa Milanović HDZ nazvao kartelom: "Plenković zapomaže" Peruanska predsjednica Dina Boluarte Drama u Peruu Šest ministara podnijelo ostavku, razotkrili ih Rolexi: Predsjednica je pod istragom, sumnja se na korupciju

Miljeveće izjave komentirao je i njegov branjenik Zdravko Mamić. Dolazeći na ročište na Sud u Sarajevo, Mamić je rekao da stoji iza riječi svog odvjetnika. "Mogu potvrditi autentičnost izjave mog odvjetnika Miljevića i stojim iza toga što je rekao, ali o imenima nekom drugom prilikom i uz druge uvjete. Ne kanim si natovariti još neke kaznene prijave, ali sigurno ću u datom trenutku izvući najteže oružje. Mogu vam sada reći da je jedan od šest korumpiranih sudaca predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa", rekao je Mamić i dodao da će to, kad se stvore uvjeti, bez problema i dokazati.

Predsjednik Vrhovnog suda nije u Zagrebu i htio bi detaljnije vidjeti što je točno Mamić rekao. "A što da vam kažem... Nadam se da ljudi više vodi računa tko govori, a ne što govori. Sve je to plod njegove fabrikacije", rekao je Sessa, koji još uvijek ne zna hoće li protiv Mamića poduzimati i neke pravne korake.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene