Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podijeljene reakcije

Hrvati podijeljeni na društvenim mrežama: Dok jedni suosjećaju, drugi likuju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bezuvjetna presuda Radimiru Čačiću odjeknula je i na društevnim mrežama.

Vijest da će, sada već bivši, prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić morati u zatvor proširila se brzinom munje na društvenim mrežama. S obzirom da je prema nepravomoćnoj presudi Čačić trebao dobiti uvjetnu kaznu pravomoćna presuda mnoge je iznenadila. I dok jedni smatraju da je kazna opravdana drugi suosjećaju, jer, kako kažu, nesreća se može dogoditi bilo kome.

Pročitajte i ovo Provjereno: Marijan Gregurina - 5 Život stao u pet vrećica Marijan je ostao bez svega, a država mu je pomogla sa 150 eura: "Nikad nisam zamišljao ovakvu starost. Nikad." Provjereno: Elmina i Hajrudin Veletovac - 1 Bezgranična ljubav Već 13 godina brine za nepokretnu suprugu, još ga bude njezine posljednje riječi: "Nemoj juriti, bolje mi je sada..."

Podsjetimo, Čačić je zbog prometne nesreće u mađarskom Kapošvaru, u kojoj je život izgubilo dvoje ljudi, drugostupanjskom presudom osuđen na na 22 mjeseca zatvora. No, postoji mogućnost, kako je rekao njegov odvjetnik Čedo Prodanović, da se kazna zatvora nakon 11 odsluženih mjeseci preinači u uvjetnu.

>> EKSKLUZIVNO ISTRAŽIVANJE: Misle li građani da je Čačićeva kazna pravedna?

Više o ovoj temi gledajte u Provjerenom u 22:15!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene