Obavijesti Foto Video Pretražite Navigacija
Stižu inspekcije

Zbog novih pravila Hrvatska ostaje bez morskog pršuta? "Umrijet će jedna tradicija. Nevjerojatno. Najlakše je uništiti"

Aktualno Galerija Srdele u ribarnici - 1 Srdele u ribarnici - 1 Foto: DNEVNIK.hr Srdele u ribarnici - 2 Srdele u ribarnici - 2 Foto: DNEVNIK.hr Srdele u ribarnici - 3 Srdele u ribarnici - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Srdele u ribarnici - 4 Galerija 1/4 >>
Tradicionalni način proizvodnje hrane Hrvatska još usklađuje s europskim pravilima. Na red je došao "morski pršut", kako u Dalmaciji zovu slanu srdelu koja se mjesecima fermentira u limenoj posudi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene