Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Sve u skladu sa zakonom'

HNS o poslovanju ministarstva vanjskih i europskih poslova tijekom mandata Pusić

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HNS-ovac Igor Kolman oglasio se u vezi poslovanja Ministarstva vanjskih i europskih poslova u mandatu Vesne Pusić i poručio kako je sve u skladu sa zakonom.

Nakon jučerašnjeg pojavljivanja Vesna Pusić u izbornim razgovorima u kojima se našla s predstavnikom HDZ-a, Mirom Kovačem, oglasio se HNS sa izjavom vezanom uz poslovanje Ministarstva vanjskih i europskih poslova u mandatu Vesne Pusić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I vladajući, i oporba PARLAMENTARNI IZBORI 2015. Reakcije na objavu datuma izbora: Svi su spremni Slika nije dostupna O izbacivanju Radimira Čačića Bandić: HNS će za 6 mjeseci vidjeti što su napravili! HNS: 'Zvuči kao prijetnja uličnog mafijaša!'

'Svi ugovori koji su rađeni u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova u mandatu naše Vlade bili su apsolutno i u potpunosti utemeljeni i u skladu sa zakonima. U ministarstvima, pa tako i u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova, postoje stručne službe i profesionalci koji takve ugovore naprave i pobrinu se da oni budu u skladu sa zakonom i svim ostalim propisima. Tako je sigurno bilo i u ovom slučaju i, na kraju krajeva, i ovo i druga ministarstva i dan danas tako rade“, rekao je u izjavi medijima HNS-ov Igor Kolman.

'Državna revizija je bila u Ministarstvu vanjskih i europskih poslova i 2013. godine, obavila je reviziju, nije pronašla nikakve nepravilnosti, a sada 2016. godine, mjesec dana uoči izbora, odjednom im se čini da to isto nije pravilno i da nije u skladu sa zakonima. Kako je moguće da ista Državna revizija ima dva različita mišljenja? Neću donositi nikakve zaključke, ali da je sumnjivo, sumnjivo je“, poručio je Kolman.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene