Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gaf direktorice Turističke zajednice

Hloverka Novak Srzić pokušavala promovirati Makarsku fotografijom iz - Mozambika: ''Da gostima pokažemo naše ljepote''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Direktorica Turističke zajednice grada Makarske Hloverka Novak Srzić na svom je Facebook profilu objavila fotografiju plaže kako bi promovirala Makarsku. No, na fotografiji nije makarska plaža, već ona iz – Mozambika.

Hloverka Novak Srzić, direktorica Turističke zajednice grada Makarske, na svom je Facebook profilu prije nekoliko dana objavila fotografiju prekrasne plaže uz opis da, ''usprkos antifa kaosima i svim virusima, ljepote prirode ostaju trajne i ljekovite''.

Pročitajte i ovo U Makarskoj zaustavljena visoka gradnja - 1 Dizalice odlaze Dalmatinski betonski raj zabranjuje visoku gradnju: "Potražnja za stanovima je zaista velika" Hloverka Novak Srzić UNATOČ INSPEKCIJI Hloverka Novak Srzić ne zamara se istragom u TZ Makarska. "Prvo ću se odmoriti, a onda razmotriti nove ponude"

Pored toga je napisala i ''Makarska rivijera'' i dodala emoji u obliku srca.

Na prvu bi se dalo zaključiti da je Novak Srzić objavila fotografiju jednu od lijepih makarskih plaža, no za uživanje u ovoj plaži trebalo bi otputovati puno dalje od Makarske, točnije do – Mozambika.

Naime, na fotografiji nije nikakva plaža koja se nalazi u Makarskoj, već luksuzni resorta na privatnom otoku Azura Quilalea u Mozambiku.

U komentarima ispod objave Novak Srzić jedna je gospođa napisala kako na ovoj makarskoj plaži još nije bila, ali rado bi ju obišla. ''I mene zanima koja je to plaža - mislila sam da Makarska rivijera ima samo šljunčane plaže'', napisala je jedna komentatorica, na što je direktorica TZ-a grada Makarske napisala neka dođe i istraži.

''Ova je fotografija namijenjena gostima da im pokažemo naše ljepote'', napisala je u jednom od komentara Hloverka Novak Srzić.

Ipak, Novak Srzić je objavu na Facebooku uklonila nakon što su istu prenijeli mediji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene