Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Barbarić i Filipović

"Lažljivo smeće. Je*at ću ti mater": Stigla reakcija HEP-a o napadu na sastanku čelnika te tvrtke i ministra

Zgrada HEP-a
Zgrada HEP-a Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Nakon izbijanja afere u HEP-u zbog jeftine prodaje viškova plina u Vladi se održao sastanak na kojem su bili premijer Andrej Plenković, ministar Davor Filipović i predsjednik uprave HEP-a Frane Barbarić i njihovi bliski suradnici. Poslije sastanka pokrenula se lavina reakcija zbog informacija koje su procurile sa sastanka.

U Vladi je održan sastanak na kojem je tema bila prodaja viškova plina.

Na sastanku su bili premijer Andrej Plenković, ministar Davor Filipović i predsjednik uprave HEP-a Frane Barbarić i njihovi bliski suradnici.

Izvor upoznat sa situacijom na sastanku opisao je svađu koja je nastala i prenio teške riječi koje su, kako tvrdi, pale na račun Filipovića.

Pročitajte i ovo Radovan Fuchs, ministar obrazovanja - 1 Oporba nema dvojbe Fuchs u bolnici preko reda? I HDZ čeka da se očituje: ''Ja nisam njegov odvjetnik da objašnjavam što je i kako bilo''

Nakon što su mediji prenijeli tu informaciju, oglasili su se iz Banskih dvora i demantirali te tvrdnje, a reagirao je i HEP.

"Predsjednik Uprave Hrvatske elektroprivrede d.d. Frane Barbarić pod pravnom i materijalnom odgovornošću odbacuje svaku mogućnost korištenja vulgarnog jezika, kako se u naslovu i tekstu ističe u navedenom članku u Nacionalu", kratko su poručili u priopćenju.

Vulgarne i teške riječi

"Barbarić je napao Filipovića nazvavši ga lažljivim smećem. Potom mu je opsovao, rekao mu je doslovno da će mu je*ati mater", tvrdi izvor upoznat sa situacijom na sastanku koji se održao u Vladi na počecima afere s prodajom plina.

Premijer Plenković pokušao je zaustaviti aferu i odvojeno se sastajao s Filipovićem i s Barbarićem te je očekivao da se dvojica pomire, no dva izvora tjednika Nacional bliska Plenkoviću kažu kako Filipovića navodno doživljavaju kao "nevjerojatnu budalu".

Pročitajte i ovo Objava HGSS-a malo istraživanje Urnebesna objava HGSS-a: "Pitali smo AI kako izgleda neinteligencija"

Dodaju i kako smatraju da ministar Filipović živi u iluziji i da je potpuno nesvjestan svojih limita te da čak misli da je legitiman Plenkovićev nasljednik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene