Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

ne prestaju prepucavanja

HDZ odgovorio Milanoviću: "Zašto odbija Grbina, koji koristi naknade koje ne bi smio, nazvati banditom i razbojnikom?"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prepucavanja se nastavljaju. HDZ je odgovorio predsjedniku Milanoviću koji se danas ponovo žestoko obrušio na premijera.

Nakon što je premijer Plenković komentirao dvije godine mandata predsjednika Milanovića, predsjednik je premijeru odgovorio putem Facebooka. Sada se oglasio i HDZ, odgovorivši predsjedniku. 

"Milanović, ljubomoran i iskompleksiran, još se ne miri s činjenicom da se premijer Andrej Plenković izborio za korištenje sredstava iz Europskog fonda solidarnosti sve do lipnja 2023. godine. Ogorčenost i jal toliko su uznapredovali da šampion korištenja EU fondova sa svega 9% ugovorenih sredstava & promatrač bez ikakvog utjecaja na kraju stola na sastancima Europskog vijeća (u mandatu 2011.-2015 .) sada još i docira drugima o članstvu HR u EU.

Dok vrhovni lažljivac Milanović svojim istupima blamira HR i nanosi joj štetu iz tjedna u tjedan, predsjednik Vlade stalno se na EU i globalnoj razini bori za hrvatske nacionalne interese i za ostvarenje strateških ciljeva i projekata za hrvatski narod.

Milanović se 2020. sjetio da postoje Hrvati u BiH. Kao predsjednik SDP -a ponižavao ih je i negirao, među ostalim i zdušno podržavajući svog druga Željka Komšića i navijajući da im drugi narod nameće političke predstavnike, dok je kao premijer, lijeno i nezainteresirano, prespavao sve prilike da se založi za njih i ukaže na njihov neravnopravan položaj. Umjesto da i dalje šteti našim sunarodnjacima u BiH, bilo bi bolje da napokon odgovori: Zašto odbija Grbina, koji koristi naknade koje ne bi smio, nazvati banditom i razbojnikom?", navodi se u objavi HDZ-a na Facebooku.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene