Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali političke suparnike

HDZ optužuje za krađu: "Oni ne prežu ni pred čim"

Aktualno Galerija SDP - 1 SDP - 1 Foto: Vijesti u 17 SDP - 2 SDP - 2 Foto: Vijesti u 17 SDP - 3 SDP - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Goran Ivanović, saborski zastupnik (HDZ) Galerija 1/4 >>
HDZ je reagirao na istupe Peđe Grbina koji je nakon postizanja dogovora o partnerstvu s lijevo-liberalnim strankama rekao kako je riječ o koaliciji za bolju Hrvatsku.

Predstavljajući dogovor za koaliciju, čelnik SDP-a Peđa Grbin poručio je u utorak da je to "koalicija za bolju Hrvatsku". 

Iako s ljevice u srijedu uvjeravaju da je to tek kolokvijalno rečeno i da se ne radi o službenom nazivu, u HDZ-u su ih optužili kako su inspiraciju za ime našli u programu bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović u utrci za Pantovčak iz 2015. godine.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Poljskoj Prosvjed eskalirao VIDEO Poljoprivrednici se sukobili s policijom: Bacali kamenje i bengalke, nastupio potpuni kaos

"Kolinda Grabar Kitarović kao kandidatkinja HDZ-a je na izborima imala slogan - Zajedno za bolju Hrvatsku! Toliko ne prežu pred ničim da su jednostavno rekli - pa zašto mi ne bismo upotrijebili i taj slogan!

''Možda apropo toga za kraj samo da nešto kažem. S Ibleroa trga zvona ječe, SDP se od ovoga oporavit neće. Prošli puta su se zvali Restart koalicije, sad bi mogli biti Shut down ili game over", rekao je Goran Ivanović, saborski zastupnik HDZ-a.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski Ima poginulih Projektil eksplodirao u blizini Zelenskog: Nikada prije Rusi nisu bili ovako blizu

O ishodu sudbine kolacije predvođene SDP-om u HDZ-u nema dvojbi.

"Prema tome mislim da će SDP i ovi patuljci oko Peđe Grbina doživjeti politički debakl i mislim da je to najbitnije", zaključio je Ivanović..

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene