Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nema mnogo nade'

Haićanka izvučena nakon 10 dana, bori se za život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je 69-godišnja Haićanka u petak živa izvučena iz ruševina deset dana nakon katastrofalnog potresa koji je razorio glavni grad Haitija Port-au-Prince, ali liječnici i dalje strahuju za njezin život.

'Nema puno nade, ali pokušavamo joj spasiti život', rekao je liječnik Ernest Benjamin za Associated Press. Liječnici se bore za njezin život u Općoj bolnici u Port-au-Princeu gdje je dovedena pošto je spašena iz ruševina u petak ujutro. Mediji su javili da je 69-godišnja Haićanka izvučena iz ruševina zgrade koja se nalazi nedaleko od najvećeg nogometnog stadiona u gradu. U potresu koji je 12. siječnja pogodio Haiti poginulo je možda i do 200 tisuća ljudi.

Pročitajte i ovo Nasilje na Haitiju najviše pate djeca Gladna tinejdžerica krenula kupiti nešto za jelo, brutalno je silovana. Dječaka tjeraju da spaljuje tijela: Ovu zemlju razara kaos Haiti - 5 Eskalacija nasilja Zemljom zavladao potpuni kaos, uvedeno izvanredno stanje: Nestaje vode, ljudi gladuju

Stanovnicima Haitija možete pomoći uplatom na žiro račun Hrvatskog Crvenog križa broj 2340009-1511555516 poziv na broj odobrenja 01 ili na broj telefona 060 9011. Donacije Caritasu ostvaruju se pozivom na broj telefona 060 9010. Cijena poziva u oba slučaja je 6 kuna i 15 lipa.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene