Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačan promet

Gužve na SVIM prometnicama - TRENUTNO stanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A1 između čvorova Zdenčina i Jastrebarsko u smjeru Zagreba, promet je dodatno usporen zbog prometne nesreće na 15. +500 km (vozila su na zaustavnom traku).

Promet je srednje gust u smjeru mora, pojačan prema unutrašnjosti. Kod naplatnih postaja Lučko na izlazu sa autoceste A1 u smjeru Zagreba kolona vozila je duga oko četiri kilometra, dok u smjeru mora više nema dužih čekanja. Do povremenih zastoja dolazi na autocesti A7 GP Rupa-čvor Diračje kod naplatnih postaja Rupa u smjeru Rijeke, izvijestio je HAK.

Pročitajte i ovo Gužve na prometnicama, ilustracija - 2 "Držite razmak" Pojačan promet na cestama: Pogledajte gdje su najveće gužve Gužve na Lučkom Hoće li riješiti problem? Ovo je plan za manje gužve na Lučkom: Pogledajte što se sve mijenja kod ulaza na autocestu

>> Počeo farragosto:Talijani 'krivci' za gužvu na Pasjaku

Mogući su zastoji, zbog odrona, na državnoj cesti D1 između Slunja i Plitvičkih Jezera kod Koranskog mosta gdje se vozi naizmjence. Prometna policija povremeno preusmjerava vozila od Grabovca preko Ličkog Petrovog Sela do Prijeboja i obrnuto (D1-D217-D504-D1).

Čekanja na graničnim prijelazima za osobna vozila i autobuse: Ulazak: na Pasjaku čekanje 3 sata, Dubrava Križovljanska i Kaštel jedan sat, Rupa, Plovanija do 30 minuta. Izlazak: Bregana čekanje oko 30 minuta, Stara Gradiška dva sata i Slavonski Brod oko 1 sat. U oba smjera: Macelj 1 sat i 30 minuta, Bajakovo na ulasku oko 30 minuta, izlazak oko 1 sat i 30 minuta.

HAK upozorava vozače da održavaju sigurnosni razmak između vozila, te ih moli za strpljenje.

Čitatelj Dnevnik.hr-a javio je da se kod prilaza Sv. Roku vozila kreću u koloni te da se vozi maksimalnom brzinom od 25 km/h.

Podijelite s nama trenutno stanje na cestama i autocestama, pošaljite informacije i fotografije na moj.report@novatv.hr

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene