Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Konferencija za medije

Grmoja objavio prijeteću najavu: "Informacije koje ću sutra iznijeti uzdrmat će političku scenu, a akteri neće moći izbjeći kazneni progon"

Nikola Grmoja
Nikola Grmoja Foto: Damjan Tadic/Cropix
Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja najavio je da će u ponedjeljak objaviti aferu koja će obilježiti cijelu 2024.

"Sutra ću u Saboru na konferenciju za medije iznijeti saznanja i informacije o nizu teških kaznenih djela kojima je Plenkovićev povjerenik u Agrokoru Fabris Peruško oštetio Fortenovu u korist tajkuna Vujnovca i tako mu praktički omogućio preuzimanje kompanije", napisao je Nikola Grmoja, Mostov saborski zastupnik u objavi na Facebooku.

Pavle Vujnovac bio je cijelu godinu česta tema optužbi na račun HDZ-a, kako Mosta tako i ostatka oporbe. "U protekloj godini se potvrdilo na nizu primjera kako je Plenkovićeva korumpirana Vlada pomagala tajkunu Vujnovcu u potpunom preuzimanju hrvatskog gospodarstva", istaknuo je.

Pročitajte i ovo Anders Behring Breivik - 1 Masovni ubojica U zatvoru ima dvoetažni apartman, teretanu, Xbox, kućne ljubimce, a svejedno se žali: Krše li se njegova ljudska prava?

Podsjetio je i na afera plin za cent u kojoj je Barbarićev HEP Vujnovcu po jedan cent prodavao plin kojeg su kupovali po 47 eura po megavatsatu.

"Informacije koje ću sutra iznijeti uzdrmat će političku scenu i javnost i kao i afera plin za cent obilježit će ovu godinu, a akteri te afere neće moći izbjeći kazneni progon. Ovaj konačan obračun s energetskom koruptivnim hobotnicom i tajkunima koji su okupirali sve institucije pa i Vladu najavio sam na kraju prošle godine.

Pročitajte i ovo Borbeni avion F-16 Jasna poruka Američki borbeni zrakoplovi u ponedjeljak stižu iznad BiH. Dodik poručio: "Očekujem potporu i Hrvatske"

Očekuje tešku borbu, ali i najavljuje pobjedu jer je na njegovoj strani istina, tvrdi Grmoja.

"Sve što je utemeljeno na laži, krađi i prevari osuđeno je na propast. Pratite sutra konferenciju za medije i njene odjeke i pomozite mi da istina dođe do što većeg broja ljudi", pozvao je na kraju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene