Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PROZVAO PREMIJERA

Grbin: Pljačka je ogledalo Hrvatske demokratske zajednice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik SDP-a Peđa Grbin, komentirajući aferu u Ini, izjavio je u utorak kako je pljačka ogledalo HDZ-a, te da je njihov način rada isti, nebitno radi li se o krađi željeza ili milijarde kuna.

"Ova zemlja može biti bolja nakon što se makne HDZ", rekao je Peđa Grbin koji je posjetio je Karlovačke dane piva.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Drame na vrhu SOA u blokadi: Plenković opleo po Milanoviću Peđa Grbin Nove smjernice Grbin najavljuje promjene: "HDZ krade i onda tim novcem potkupljuje"

Za odgovornost proziva predsjednika HDZ-a i premijera Andreja Plenkovića, "onoga koji je tu bratiju imenovao u nadzorne odbore i upravu Ine".

Takvoj Hrvatskoj treba reći dosta, poručuje predsjednik SDP-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TRAŽI OSTAVKE Grbin nakon uhićenja: "Ovo je odgovornost Andreja Plenkovića"

Pročitajte i ovo Damir Mikuljan, predsjednik Nadzornog odbora Ine DAMIR MIKULJAN Šef NO-a Ine za Dnevnik Nove TV: "Nikada nijedan član NO-a, ni mađarski, niti hrvatski, nije bio protiv neke odluke. Mislim da to sve govori"

Kaže kako 44 posto, od milijarde kuna koja je ukradena iz Ine, pripada Hrvatskoj i da se tim novcem, uslijed inflacije, moglo pomoći umirovljenicima ili zaposlenima u javnom sektoru, policajcima, prosvjetnim radnicima ili zdravstvenom osoblju. "Građanima je novac pljačkom oduzet", izjavio je Grbin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene