Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Puknuće magistralnog vrelovoda

Pet naselja u Zagrebu danima bez tople vode: Bandić poručio da mu je žao i da rješavanje problema nije u nadležnosti Grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon puknuća magistralnog vrelovoda na Zagrebačkoj cesti i obustave isporuke toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice, iz zagrebačke Gradske uprave izvijestili su kako rješavanje nastalih problema nije u ingerenciji Grada Zagreba.

"Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić izražava žaljenje zbog neugodnosti koje je velikom broju građana uzrokovalo puknuće magistralnog vrelovoda HEP Toplinarstva.

Pročitajte i ovo Radovi na vrelovodu, ilustracija (Foto: Patrik Macek/Pixell) Radovi u tijeku Pet naselja u Novom Zagrebu bez tople vode do kasnih večernjih sati: Rade na sanaciji puknuća magistralnog vrelovoda Slika nije dostupna Mole za strpljenje Opet je došlo do puknuća magistralnog vrelovoda: Dijelovi Zagreba ostaju bez grijanja

Apeliramo na nadležne službe da čim prije saniraju poteškoće koje se opetovano javljaju. Također, ovim putem naglašavamo kako rješavanje nastalih problema nije u ingerenciji Grada Zagreba", stoji u priopćenju iz zagrebačke Gradske uprave.

U priopćenju su podsjetili da je HEP d.d. kao javno poduzeće u vlasništvu države, a HEP Toplinarstvo registrirano je i nadležno za djelatnosti proizvodnje, distribucije i opskrbe toplinskom energijom.

Iz HEP-toplinarstva dopodne su izvijestili da će se zbog puknuća magistralnog vrelovoda na Zagrebačkoj cesti, u srijedu u 20 sati obustaviti isporuka toplinske energije za krajnje kupce u naseljima Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnica i Gajnice.

Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se u subotu, 3. listopada, u poslijepodnevnim satima.

Radnici HEP-Toplinarstva ulažu maksimalne napore da se puknuće magistralnog vrelovoda u što kraćem roku sanira i da se uspostavi kontinuirana isporuka toplinske energije krajnjim kupcima, naveli su iz HEP-Toplinarstva.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene