Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu

Građani Rudeša, oprez! Ne želite bezveze platiti 300 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U upozorenju stoji da će ubuduće za navedeni prekršaj građani biti kažnjavani novčanom kaznom u iznosu od 300 kuna.

Građane Rudeša u petak ujutro je dočekalo neugodno iznenađenje. Prometno redarstvo Grada Zagreba pod brisačima brojnih automobila je ostavilo Obavijesti o nepropisnom parkiranju te upozorenja da će ubuduće za navedeni prekršaj biti kažnjeni novčanom kaznom u iznosu od 300 kuna.

Obavijesti su mnoge naljutile, prije svega zato što je, ističu, Rudeš ipak staro gradsko naselje uglavnom s kućama, gusto naseljeno, gdje se od pamtivijeka vozila parkiraju na ulicama.

Pročitajte i ovo Zagrebački Jarun Na Dan planeta Zemlje Na Jarun se više ne može automobilom: Dopuštenje imaju samo ove kategorije građana Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih

Građani upozoravaju većina stanara jednostavno nema mjesta na parcelama za parkirna mjesta, odnosno da bi im prenamjena dvorišta i ograda bila neplanirana i skupa investicija.

Upravo zato odluku smatraju apsurdnom, pa se iz tog razloga nadaju razumijevanju, odnosno tome da do kažnjavanja neće ni doći.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene