Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krši sporazum

Glogoški za pet dana mora iseliti iz kuće u Zaprešiću!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kršenja Sporazuma o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100% hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine, Đuro Glogoški morat će napustiti kuću u Zaprešiću.

Đuri Glogoškom oduzet je privremeni smještaj u kući u Zaprešiću, javlja javni televizijski servis. Ministar branitelja Predrag Matić Glogoškom je poslao dopis u kojem ga obavještava da je prekršio Sporazum o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100% hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

Glogoški: 'Očekujem da nas SDP-ovac Stazić pozove na Brijune pa da tamo boravimo za 7 kuna'

Spomenutim sporazumom definirano je kako se kuća može koristiti kao privremeni smještaj 100-postotnih ratnih invalida za vrijeme njihova liječenja ili pregleda u Zagrebu.

Proteklih mjeseci ta se kuća u Zaprešiću ne koristi u skladu sa Sporazumom te će on biti raskinut. Ministar Matić u dopisu je zamolio Glogoškog da kuću napusti najkasnije 7. travnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene