Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog kršenja Sporazuma o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100% hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine, Đuro Glogoški morat će napustiti kuću u Zaprešiću.


Đuri Glogoškom oduzet je privremeni smještaj u kući u Zaprešiću, javlja javni televizijski servis. Ministar branitelja Predrag Matić Glogoškom je poslao dopis u kojem ga obavještava da je prekršio Sporazum o suradnji u programu liječenja hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata Udruge 100% hrvatskih ratnih vojnih invalida I. skupine.

Glogoški: 'Očekujem da nas SDP-ovac Stazić pozove na Brijune pa da tamo boravimo za 7 kuna'

Vezani članci Zanimljivo vrijeme Jedna kuća, dva svijeta: Snimala nebo s trijema, a na drugom kraju kuće dočekalo je iznenađenje Požar kuće u Bedenici - 3 Tijekom noći buknuo požar na kući u Bedenici: Izgorjeli krovište i pomoćni objekt

Spomenutim sporazumom definirano je kako se kuća može koristiti kao privremeni smještaj 100-postotnih ratnih invalida za vrijeme njihova liječenja ili pregleda u Zagrebu.

Proteklih mjeseci ta se kuća u Zaprešiću ne koristi u skladu sa Sporazumom te će on biti raskinut. Ministar Matić u dopisu je zamolio Glogoškog da kuću napusti najkasnije 7. travnja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook