Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neće mu biti teško

Nakon što je Plenković najavio njegovu smjenu, Barbarić sam podnio ostavku: Ponudit će mu se radno mjesto s istom plaćom ili opcija 6+6

Aktualno Galerija Frane Barbarić - 3 Frane Barbarić - 3 Foto: DNEVNIK.hr Frane Barbarić - 2 Frane Barbarić - 2 Foto: DNEVNIK.hr Frane Barbarić - 1 Frane Barbarić - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Andrej Plenković Galerija 1/4 >>
Frano Barbarić nakon premijerove najave kako će ga smijeniti je sam dao ostavku na mjesto predsjednika uprave HEP-a, ali neće završiti na cesti. Ponudit će mu se adekvatan posao u HEP-u ili će otići i uzeti povlasticu šest plus šest koja mu pripada.

 

Frano Barbarić smjenjen je zbog ilegalne gradnje.

"Jesmo čuli smo se nakon moje presice. Vlada je pokrenula proceduru. On je u međuvremenu čak i podnio ostavku", rekao je premijer Andrej Plenković i dodao da mu Barbarić ne zamjera. 

Pročitajte i ovo Petra Skenderović drugi odron otpada Zagrepčane brine kvaliteta zraka, planiraju prosvjed: "Jako se bojim za živote naše djece, naše budućnosti"

"Više je problem ove odluke koje su došle za njegov slučaj", poručio je Plenković.

Barbariću će ponuditi radno mjesta s istom plaćom. Savjetničko ili pomoćnik direktora firme u HEP-u. Ako ode iz HEP-a ima pravo na šest plus šest. Što je nešto manje od 34 tisuće eura neto.

Pročitajte i ovo BBB U Grčkoj - 4 Novo ispitivanje Nakon ispitivanja navijača u Ateni, odvjetnici oprezno optimistični: "Moraju biti mirni i čekati"

"Ja ono što sam rekao iza toga sam stajao i to sam ponovio. Ono što se dogodilo, dogodilo se da je na kraju završilo kako je završilo i to je sve što mogu reći", istaknuo je Ivan Anušić, ministar obrane. 

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene