Obavijesti Video Pretražite Navigacija
DRAMA U ZAGREBU

VIDEO Frka u Frkinom susjedstvu: Zbog curenja plina evakuirani stanari zgrade u centru grada

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U jutarnjim satima u centru Zagreba zapalila se plinska instalacija u podrumu zgrade u Jurišićevoj ulici.

U petak oko devet sati zapalila se plinska instalacija u podrumu zgrade u Jurišićevoj ulici. Vatrogasci su promptno reagirali te je vatra ugašena, a plin zatvoren. Iz policije su poručili kako nitko nije ozlijeđen.

Zbog intervencije vatrogasaca u Jurišićevoj tramvajske linije 1, 11, 12, 14 i 17 preusmjerene su preko Zrinjevca i Glavnog kolodvora.

Pročitajte i ovo Vatrogasci - 1 sve zbog pregrijane večere Drama u Zagrebu: Zapaljenu napu bacio na susjedov balkon, završio u bolnici s teškim ozljedama

Autobusne linije prometuju uz privremene izmjene i moguća odstupanja od reda vožnje, obavjestili su iz Zagrebačkog Holdinga.

Inače, zgrada u kojoj se zapalila plinska instalacija nalazi se odmah uz zgradu u kojoj je stan predstojnika Ureda premijera Zvonimira Frka-Petešića. Podsjetimo, Frka-Petešić nedavno se našao u središtu pozornosti zbog načina na koji je dobio spomenuti stan.

Nedugo nakon uslijedile su i oštre reakcije javnosti zbog hitne poslijepotresne sanacije njegova stana u režiji Državnih nekretnina. Državne nekretnine tada su priopćile da je njegov stan jedini pretrpio velika oštećenja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene