Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Božićna čarolija

FOTO Kuhano vino i kobasica za sedam eura: Provjerite cijene i gastroponudu na zagrebačkom Adventu

Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 2
Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 2 Damjan Tadic/Cropix
Aktualno Galerija Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 1 Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 1 Foto: Damjan Tadic/Cropix Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 2 Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 2 Foto: Damjan Tadic/Cropix Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 3 Ukrašavanje Zagreba uoči Adventa - 3 Foto: Damjan Tadic/Cropix Ponuda hrane i pića na zagrebačkom adventu - 1 Ponuda hrane i pića na zagrebačkom adventu - 1 Foto: Sanjin Strukic/Pixsell +4 Ponuda hrane i pića na zagrebačkom adventu - 2 Galerija 1/9 >>
Glavni grad priprema se za najljepše doba godine. Fuliranje je već započelo pa smo provjerili kakva je gastronomska ponuda na ovogodišnjem Adventu, kao i cijene...

U Zagrebu traju posljednje pripreme za početak Adventa, koji službeno započinje u subotu, tradicionalnim paljenjem lampica na Zrinjevcu.

Ukrašavaju se Donji i Gornji grad, a zagrijavanje za Advent započelo je već u srijedu na sedam lokacija. 

Pročitajte i ovo Zagrebački Holding - 1 Građani šokirani Holding konačno odgovorio na upit o opomenama za odvoz smeća: "Provjerit ćemo sve uplate"

Pročitajte i ovo Marija Vučković Održat će se u Zagrebu Vučković najavila sastanak sa svinjogojcima: "Dobit će hitan poziv i raspravit ćemo sve teme"

Otvoreno je i Fuliranje, pa je već poznato i kakva će biti ovogodišnja gastronomska ponuda. Na cjenicima su ponovno svoje mjesto našli još uvijek popularni burgeri, tradicionalne kobasice, pizze, ali i sarma, kao i pokoji slatki zalogaji. Kobasicu ćete ove godine platiti oko 4 eura, a za neka jela trebat će izdvojiti i više od 10 eura. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene