Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rođen carskim rezom

FOTO Pakrac: Rodio se Dario Tobijaš, težak 6280 grama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maleni Dario Tobijaš rođen je prije dva dana u Općoj bolnici u Pakracu. Težak je 6280 grama, te dugačak 56 centimetara.

Iako je novorođenče, Dario nosi odjeću za bebu staru tri mjeseca. Kako nema službenih statistika, nije sigurno da je Dario najveća beba u Hrvatskoj, ali toliko teške bebe zaista su prava rijetkost.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Slučajan susret otkrio zamjenu 9-mjesečnih dječaka u rodilištu (Foto: Profimedia) Kobna pogreška Slučajan susret otkrio zamjenu 9-mjesečnih dječaka u rodilištu: Majke strepe čekajući nalaz DNK-a

Da je s Dariom i mamom Ivanom sve u redu, potvrdila nam je i dr. Štefica Svjetličić voditeljica službe ginekologije i porodništva iz pakračke bolnice. Dario je rođen carskim rezom, a uz dr. Svjetličić njegovu je mamu Ivanu porodio i dr. Nikola Balja. Dario i mama u bolnici će ostati do kraja tjedna, kada će kući svojoj obitelji, ponosnom tati i dvojici starije braće.

Dr. Balja i dr. Svjetličić u dugogodišnjim praksama, kažu, nikad nisu imali tako veliku bebu u bolnici. 'Najveća beba težila je 5800 grama, a radim već 33 godine u ovoj bolnici', kaže dr. Svjetličić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene