Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeste li ga vidjeli?

FOTO Njemački turist (23) nestao u Dubrovniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija poziva građane da ukoliko posjeduju informacije o nestalom 23-godišnjaku obavijeste policiju ili jave na telefon 192.

Dubrovačkoj policiji prijavljen je nestanak 23-godišnjeg državljanina Njemačke Philippa F. Hochutha, koji je boravio u Dubrovniku.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola"

>> FOTO: Jeste li ih vidjeli?

Njemački državljanin se jučer nije vratio u hotel u Dubrovniku, u kojem je odsjeo. Visok je 165 cm, tamno kestenjaste kose i očiju, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u plavu majicu i hlače te nosio tamno plave kožne cipele, priopćili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Policija traga za nestalim njemačkim mladiće, te poziva građane da ukoliko posjeduju informacije o njemu obavijeste policiju ili jave na telefon 192. Također, informacije se mogu dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Profil nestalog njemačkog državljanina objavljen je u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba - NENO. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene