Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno izazvao paniku

FOTO: Nakon krana, popeo se na dimnjak od 60 metara

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tihomir Petrunić, koji je javnosti postao poznat tijekom prvoaprilskog penjanja na dizalicu podno Roganca,danas je izveo novu avanturu. Nešto iza 16 sati popeo se na toranj dugoreške Pamučne industrije i ondje sjedeći proveo nepuna dva sata.

Petrunić je oko 18 sati svojevoljno sišao s dimnjaka visokog 60 metara. Tijekom današnje 'predstave' nije izvodio nikakve egzibicije, no uzrokovao je opet pravu paniku među policijom, vatrogascima, pripadnicima Hitne pomoći i okupljenim mještanima, piše Radio Mrežnica. Sjedeći na vrhu dimnjaka poručio je da je 'malo popio, pa da će se sada proluftati'. Do dimnjaka je došao jednostavno, bez da ga je itko igdje zaustavio jer je prostor zapravo napušten i osim dvojice privatnika koji tamo rade, nema nikakvih redarskih ili čuvarskih službi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Za 80 mjesta 3600 kandidata Plaća više nije bitna: Opsada radnika u tekstilnoj industriji Slika nije dostupna U humanitarne svrhe Oldtimeri u Karlovac stigli čak i iz Tanzanije

>> FOTO: Popeo se na dizalicu pa šetao, sjedio...

Kad je odlučio sići s dimnjaka, Petrunića su pokupile Hitna medicinska služba i policija te ga vjerojatno prepratile na neko sigurnije mjesto.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene