Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Janjci na ražnju i kolači

FOTO: Najveća hrvatska beba stigla kući

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dario Tobijaš najteža je beba u Hrvatskoj i teži 6,280 kg i danas je s majkom napustio bolnicu. Kod kuće ih je dočekala radosna obitelj, janjci na ražnju i velika gomila kolača.

Po Darija i njegovu majku je došao otac Željko sa sinovima Gabrielom i Josipom i punicom Đurđicom. Ne znamo je li rekorder, jer se takve statistike dosad nisu vodile, ali Dario je jedna od najvećih hrvatskih beba.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

>> 'Kad sam vidjela svoju bebu nisam mogla vjerovati'

'Očekivala sam dijete od pet kila maksimalno, ali kad sam ga vidjela nisam mogla vjerovati. Vidjela sam ga odmah poslije carskog, čim sam došla k sebi. Kad su me probudili rekli da je težak 6 kila 280. Tri puta sam ih pitala, mislila sam da sam pod narkozom, mamurna i onda sam shvatila da je stvarno toliki da je dečko veliki', rekla nam je Ivana Tobijaš, Darijeva majka, kada smo je nakon poroda posjetili u rodilištu.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene