Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sa šest kila

'Kad sam vidjela svoju bebu nisam mogla vjerovati!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima iz Slavonije i dobrih vijesti, a jedna doista neobična stiže iz pakračkog rodilišta. Ne znamo je li rekorder, jer se takve statistike dosad nisu vodile, ali sada je jedna od najvećih hrvatskih beba rođena u tom gradiću.

Dečko ima 6 kila i 280 grama. Zove se Dario. David i Dario rođeni su ponedjeljkom. Teško je vjerovati, ali na isti ponedjeljak. 'Očekivala sam dijete od pet kila maksimalno, ali kad sam ga vidjela nisam mogla vjerovati. Vidjela sam ga odmah poslije carskog, čim sam došla k sebi. Kad su me probudili rekli da je težak 6 kila 280. Tri puta sam ih pitala, mislila sam da sam pod narkozom, mamurna i onda sam shvatila da je stvarno toliki da je dečko veliki', rekla je Ivana Tobijaš, Darijeva majka.

Pročitajte i ovo Ilustracija strašna tragedija Majka uspavanu bebu stavila u pećnicu umjesto u krevetić: Dijete je umrlo, njezino je objašnjenje šokantno Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

>> FOTO Pakrac: Rodio se Dario Tobijaš, težak 6280 grama

'Ovo je prvi put da vidim toliku bebu i svi smo iznenađeni', rekla je Ankica Pšenička, glavna sestra pakračkog rodilišta. Liječnici nešto manje, jer je majka tijekom trudnoće imala povišen šećer u krvi. 'Malo je veća ponuda glukoze djetetu, pa ono bude veće', rekao je dr. Nikola Balja, specijalist ginekologije i opstetricije. No liječnici ne mogu predvidjeti kakav će biti daljnji rast i razvoj.
Može se čak i dogoditi da mali David vrlo brzo preraste Darija.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene