Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zagrebački nastup

FOTO: Letu štuke oduševili punu Tvornicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Energičnom izvedbom pjesme Pero Papacoder, Letu Štuke završile su sinoć više od dva sata odlične svirke u zagrebačkoj Tvornici.

Štuke su publiku rasplesale zahvaljujući hitovima s albuma prvijenca 'Letu Štuke' poput 'Kredenci', 'Minimalizam', 'Mjesto za dvoje' te pjesmama s još uvijek aktualnog albuma 'Proteini i ugljikohidrati' : 'Paranoja', 'Tesla', 'Proteini' i ugljikohidrati'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Letu Štuke - intervju Dino Šaran: 'Turbo folk je metastazirao na građanstvo' Slika nije dostupna A dobitnici su... Pet sretnika ide na Letu štuke

Dino Šaran se sinoć uistinu nije štedio u komunikaciji s publikom baš kao ni u izvedbi pjesama pa tako ni na pjesmi 'Poljubi je dok spava', kada im se na opće oduševljenje pridružila i Mirela Priselac - Remi iz grupe Elemental

>> Dino Šaran: 'Turbo folk je metastazirao na građanstvo'

Premda je u Tvornici bilo vruće, ali podnošljivo i premda od primjene zakona o nepušenju, mnogi jedva čekaju otići na otvoreno zapaliti cigaretu, publika je i nakon održanog bisa ostala pozivati Štuke na pozornicu.

Za koncert Štuka okupljene je zagrijala mlada grupa Pink Studio koja je nedavno iudala svoj album prvijenac 'Soundtrack za lutku', a vrhove top ljestvica osvojila pjesmom 'Jutro poslije'.
U svakom slučaju i Pink Studio i Letu Štuke su u bogatoj koncertnoj noći uspjele napraviti odličan koncert i napuniti klub vjernim obožavateljima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene