Zalazak sunca jedan je od brojnih zadarskih turističkih atributa. Svidio se 1964. i slavnom redatelju Alfredu Hitchkoku za njegovog boravku u Zadru.


Zalazak sunca u Zadru najljepši je na svijetu. Rekao je to prije 50 godina poznati redatelj Alfred Hitchkok. U istinitost tvrdnje slavnog redatelja uvjerili su se brojni turisti koji su uživali u prekrasnom pogledu i Hitchkokovim večerima.

FOTO Titulu najljepšeg dobio još 1964., EVO kako izgleda danas!

Vezani članci Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 3 Beroš reagirao na nevjerojatne prizore iz Zadra: "Bojim se da će za tjedan ili dva stići račun za tu nepromišljenost" Masovna proslava naslova: Zadrani kršili mjere - 5 Nevjerojatni prizori: Nekoliko tisuća navijača pušteno u dvoranu bez ulaznica, maski i razmaka. Čeka li Zadar u idućim danima bujanje korone?

Jedan je to od brojnih zadarskih turističkih atributa. Svidio se 1964. i slavnom redatelju Alfredu Hitchkoku za njegovog boravku u Zadru.

'Slažem se s Hitchkokom. Jako je lijep zalazak sunca ovdje u Zadru', rekla je Uve iz Njemačke.

'Jako je lijepo ovdje. Solarne ćelije se pale. More je tu, odsjaj mora, prelijevaju se boje sa neba', rekao je Alan iz Nove Gradiške koji ljetuje u Zadru.

Uz zvuk orgulja prava oaza romantike.

'Jako je romantično. Ova svjetlost. Lijepo je', kazala je Haike, turistkinja iz Njemačke.

'Prava romantika, sunce iznad brodova i mora. Prekrasno', tako je zadarski zalazak sunca opisala Sarah iz Irske.

 A nakon što je sunce zašlo, turisti su najljepši zalazak mogli pogledati i na fotografijama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook