Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čudni su putevi njezini

FOTO: Žurilo joj se pa vozila po tračnicama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan nam je čitatelj poslao fotografije nesvakidašnjeg prometnog događaja u Zagrebu. Jedna je gospođ(ica)a, naime, vozila iza tramvaja po tramvajskoj pruzi.

No, to samo po sebi ne bi bilo bog zna kako nevjerojatno budući da svakodnevno pošteni vozači i vozačice moraju trpjeti bezobrazluk pojedinaca koji voze po žutoj crti. Ipak, ono po čemu je ovaj slučaj specifičan jest to da je vozačica crvene Toyote vozila po tračnicama koje u oba smjera prolaze sredinom ceste, odvojene od prometnih traka za automobile rizolom i živicom! Kada je 'domišljatu' vozačicu zaustavio policajac koji nije mogao vjerovati što vidi, ona mu je 'objasnila' da joj se žuri i pokušala čak zaobići tramvaj i nastaviti dalje, u čemu ju je policajac ipak uspio spriječiti. Pogledajte galeriju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Nastale kolone Promet normaliziran nakon incidenta na Črnomercu: Na zagrebačkom okretištu izletio tramvaj Tramvaj kod Langovog trga naletio na muškarca Promet normaliziran FOTO Mladić pao pod tramvaj na Langovu trgu, uslijedila je brza intervencija

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene