Optuženi za teško trostruko ubojstvo u Splitu Filip Zavadlav pisao je sutkinji Višnji Strinić. Nakon što je na prošlom ročištu govorio na talijanskom, na talijanskom je poslao i pismo.

Galerija Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 15 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 13 +8 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 12

Filip Zavadlav, optuženi za trostruko teško ubojstvo u Varošu, pisao je sutkinji Višnji Strinić.

Prošlog tjedna Zavadlav je u sudnici govorio na talijanskom jeziku, a sada je na talijanskom poslao i pismo sutkinji.

Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 8 (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Počeo je u pomirljivom tonu. Navodi da mu je žao što je rasprava prekinuta i što sutkinja s njim nije htjela razgovarati te je izrazio nadu da nije previše ljuta na njega.

Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 VIDEO Pogledajte kako je Zavadlav i sutkinju naveo da progovori talijanski: "Ja nisam gospođa..."

''9:30 je prerano za početak suđenja jer putujem iz Gospića i moram se dignuti prije 4:30 i potom putovati vezan u kombiju pravosudne policije, pa molim da se rasprava ne zakazuje prije podneva'', napisao je u pismu, koje prenosi Dalmatinski portal.

''Ovo je velik problem jer svaki put ispred suda osjećam vrlo jaku glavobolju, zbunjen sam, smeten i ne razumijem što se tamo govori. Jako sam preplašen zbog šaptajućih glasova s prozora vaše dvorane i elektroničkih instalacija'', požalio se. Dodao je da najveći strah ima od sutkinje jer mu se čini kao zaista okrutna žena. Za iduću je raspravu zatražio prevoditelja.

Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 3 Nova Zavadlavova predstava na sudu: Odlučio govoriti na talijanskom

''Također vas želim informirati da nemam vremena gubiti vrijeme na vas i ne pada mi na pamet baviti se vašim pitanjima, mnogo je brodova i drugih država koje čekaju da ih posjetim'', napisao je Zavadlav i zaželio sutkinji ugodan dan, svako dobro i mnogo sreće i uspjeha.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju