Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prerano su mu ročišta

Filip Zavadlav pisao sutkinji: ''Jako sam preplašen zbog šaptajućih glasova s prozora vaše dvorane''

Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14
Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Vladimir Dugandzic/Cropix
Aktualno Galerija Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 15 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 15 Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 13 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 13 Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 12 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 12 Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix +7 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 11 Galerija 1/12 >>
Optuženi za teško trostruko ubojstvo u Splitu Filip Zavadlav pisao je sutkinji Višnji Strinić. Nakon što je na prošlom ročištu govorio na talijanskom, na talijanskom je poslao i pismo.

Filip Zavadlav, optuženi za trostruko teško ubojstvo u Varošu, pisao je sutkinji Višnji Strinić.

Prošlog tjedna Zavadlav je u sudnici govorio na talijanskom jeziku, a sada je na talijanskom poslao i pismo sutkinji.

Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 8 (Foto: Vladimir Dugandzic/Cropix)

Počeo je u pomirljivom tonu. Navodi da mu je žao što je rasprava prekinuta i što sutkinja s njim nije htjela razgovarati te je izrazio nadu da nije previše ljuta na njega.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 14 prekinuto suđenje VIDEO Pogledajte kako je Zavadlav i sutkinju naveo da progovori talijanski: "Ja nisam gospođa..."

''9:30 je prerano za početak suđenja jer putujem iz Gospića i moram se dignuti prije 4:30 i potom putovati vezan u kombiju pravosudne policije, pa molim da se rasprava ne zakazuje prije podneva'', napisao je u pismu, koje prenosi Dalmatinski portal.

''Ovo je velik problem jer svaki put ispred suda osjećam vrlo jaku glavobolju, zbunjen sam, smeten i ne razumijem što se tamo govori. Jako sam preplašen zbog šaptajućih glasova s prozora vaše dvorane i elektroničkih instalacija'', požalio se. Dodao je da najveći strah ima od sutkinje jer mu se čini kao zaista okrutna žena. Za iduću je raspravu zatražio prevoditelja.

Pročitajte i ovo Filip Zavadlav na splitskom Županijskom sudu - 3 ODGOĐENO SUĐENJE Nova Zavadlavova predstava na sudu: Odlučio govoriti na talijanskom

''Također vas želim informirati da nemam vremena gubiti vrijeme na vas i ne pada mi na pamet baviti se vašim pitanjima, mnogo je brodova i drugih država koje čekaju da ih posjetim'', napisao je Zavadlav i zaželio sutkinji ugodan dan, svako dobro i mnogo sreće i uspjeha.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene