Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Djeca za djecu

VIDEO Nori podrška i od srednjoškolaca: Posvetili joj bećarac!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bolnica u Philadelphiji na svojoj je službenoj Facebook stranici objavila detalje oko plana liječenja malene Nore Šitum. U međuvremenu su joj podršku dali i dječaci iz BiH, ali i naši srednjoškolci koji su joj posvetili bećarac.

'Mnogi od vas su nam pisali u vezi Nore, a nakon što smo dobili pristanak od obitelji, možemo vam potvrditi da je Nora Šitum pacijent u Dječjoj bolnici u Philadelphiji. Započeli smo preglede te je počeo proces evaluacije kako bi se utvrdilo da li će Nora biti kandidat za terapiju T stanica. Ova medicinska analiza će se nastaviti kroz sljedeći tjedan', pišu na svojoj Facebook stranici iz bolnice u Philadelphiji.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Philadelphiji Užas u Philadelphiji VIDEO Napadači izašli iz automobila pa počeli pucati po ljudima: Najmanje devetero ranjenih, ispaljeno 40 metaka Ilustracija uskoro natječaj Hoće li se zaista graditi dugo obećavana Nacionalna dječja bolnica? Ministarstvo tvrdi da ima rješenje

>> CNN o ujedinjenosti male Hrvatske, Nora među TOP vijestima!

'Naš liječnički tim je sretan da su Nora i njezina obitelj sigurno stigli u Dječju bolnici u Philadelphiji nakon dugog putovanja iz Hrvatske. Cijenimo svačiju potporu i predanost u pomaganju Nori i njenoj obitelj da dođu u Philadelphiju. Radimo sve da Nora dobije najbolju moguću liječničku skrb', rekao je dr. Richard Aplenc, jedan od Norinih liječnika i šef odjela hematoloških malignih bolesti u dječjoj bolnici u Philadelphiji.

'Naš je prioritet da Nora dobije najbolje liječenje ali i da njezinim roditeljima osiguramo uvjete da se mogu usredotočiti na kćerkino liječenje. To je posebno važno jer se i oni prilagođavaju novoj sredini. Zbog toga, osim u slučaju izvanrednih razloga i uz pristanak obitelji, nećemo se više oglašavati priopćenjima u javnosti dok ne odlučimo sve detalje oko terapije T stanicama. A za tu konačnu odluku će trebati oko tjedan dana, možda i duže', poručili su iz Dječje bolnice.

Noru tata nosio na leđima

Na aerodromu, kada su stigli u SAD, malenu je Noru tata nosio na leđima, a njihov osmijeh i optimizam svih su se dojmili. Nora je sada u bolnici i prolazi sve potrebne preglede i pripreme za konačnu odluku o terapiji.

Bećarac za Noru


Učenici zagrebačke XV. gimnazije su nam na redakcijski mail poslali glazbeni video uradak kojeg su napravili kao podršku Nori. 'Osnovna misao vodilja bila je napraviti nešto što će dati nadu i iskazati maksimalnu podršku jer kao učenici nemamo puno novca kojim bismo mogli pomoći', napisali su.

Podrška Nori i od dječaka iz BiH!

Nora podršku ima i izvan granica Hrvatske. Video spot naziva 'Nora u srcu' snimila su dva dječaka iz BiH. 'Kažu da je borac i princeza prava u malom biću sad kuca srce lava. U mislima našim od danas je ona, svaka se ruka hvata telefona', poručuju u pjesmi koju možete poslušati u priloženom videu.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene