Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oglasi vrijedni više od 18.000 kuna

Bandićeva isprika braniteljima u novinama plaćena je našim novcem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u tri dnevne tiskovine danas je objavio ispriku hrvatskim braniteljima nakon brojnih prozivki zbog susreta s načelnikom Jagodine Draganom Markovićem Palmom.

Gradonačelnik danas nije htio otkriti čijim su novcem plaćeni oglasi te je li riječ o privatnom ili proračunskom novcu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Branitelji zgroženi Medvedu ''apsolutno neprihvatljiv'' Bandićev susret s Palmom, HVIDRA traži ispriku Slika nije dostupna Napao gradonačelnika Hasanbegović prozvao Bandića zbog susreta s Palmom: "Tražim ispriku ili odlazimo sa sjednice"

Iz njegova ureda otkrivaju kako je riječ o službenom oglasu gradonačelnika "koji se kao takav i plaća". Bandićevu ispriku tako smo platili 18.794,07 kuna bez PDV-a.

Trošenje proračunskog novca na Bandićeve isprike pravdaju tvrdnjom da je riječ o "osjetljivim pitanjima" o kojima javnost mora biti informirana. 

"Takav način informiranja neophodan je kada se radi o osjetljivim pitanjima o kojima javnost treba biti objektivno i cjelovito informirana", poručuju iz Grada. 

Podsjetimo, Bandić se ponovno ispričao braniteljima zbog primanja predsjednika Skupštine srbijanskoga grada Jagodine Dragana Markovića Palme u Zagreb.

Braniteljske udruge prozvale su Bandića zbog druženja s Palmom, za kojeg kažu da je "potvrđeni četnik i Arkanov potrčko", i to na na isti dan kada se obilježavala 27. godišnjica pada Lušca kraj Vukovara, za koji se okrivljuju upravo Arkanovi vojnici.

Bandićevu ispriku zahtijevala je i HVIDRA, čiji je čelnik Josip Đakić za DNEVNIK.hr kazao da Bandićevu ispriku prihvaćaju. 

„Isprika je prihvaćena i OK je. Eventualno ga njegovi službenici upoznali s kim će se susresti“, kazao je Đakić. 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene