Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''oh, thank you!''

Pogledajte performans SDP-ovaca u Europskom parlamentu: Maras Tajaniju dao papirić s porukom

Performans SDP-ovaca u Europskom parlamentu (Foto: Facebook)
Performans SDP-ovaca u Europskom parlamentu (Foto: Facebook) Foto: Facebook
SDP-ovci Gordan Maras i Damir Mateljan izveli su performans u Europskom parlamentu.

Na sjednici Europskog parlamenta sudjelovala je saborska delegacija, a SDP-ovci Gordan Maras i Damir Mateljan jasno su pokazali što misle o predsjedniku Europskog paralemnta Antoniju Tajaniju.

Pročitajte i ovo Europski parlament Izbori za EP Još nema nijedne kandidacijske liste, podnose se do utorka u ponoć Zastupnici EP-a odlučuju o ključnom paketu o migracijama i azilu Prethodni prijedlozi su propali Europski parlament glasa o paktu koji je podijelio stranke

''Upravo sam u European Parliament predao Plenkovićevu prijatelju Tajaniju ovu poruku koju sam napisao na svojem name tagu. Video ću objaviti malo kasnije!
Rekao mi je: 'Oh, thank you!''' napisao je Maras na Facebooku.

Nešto kasnije objavio je i video kako Tajaniju uručuje poruku, a sve zbog njegovih izjava o ''talijanskoj Istri i Dalmaciji''.

''Trenutak kada sam uručio Plenkovićevu prijatelju Tajaniju poruku da ode! Uvrijedio je svojim porukama zemlju članicu EU i njezine građane. Mislite da će djelovati?'' napisao je.

''Ove dvije ćelave glave u EU parlamentu, to smo kolega Maras i ja. Dok je predsjednik Europskog parlamenta, gospodin Tajani govorio, iz protesta spram njegove izjave o talijanskoj Istri i Dalmaciji, okrenuli smo mu leđa i napustili dvoranu.
P.S. Kolega Maras uručio mu je i 'aviončić', no gospodin Tajani puno je bolje reagirao od ministra Krstičevića 😇'', napisao je Damir Mateljan.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene