Nelogičnost e-propusnica
Nelogičnost e-propusnica Foto: Viktor Šimunić

Gradski vijećnik iz Oroslavja otkrio svu nelogičnost e-propusnica. Susjedi od 92 godine unuk ne smije doći u posjetu, a njemu u pet minuta odobrili propusnicu za odlazak na misu u Zagrebu.


Gradski vijećnik grada Oroslavja Viktor Šimunić saznao je kako mu susjeda od 92 godine koja živi sama neće vidjeti unuka za Božić jer nije dobio propusnicu s kojom bi ju mogao posjetiti iz Zagreba.

Vezani članci Viktor Šimunić Šimunić nakon razgovora u USKOK-u: "Obavio sam svoju dužnost. Za mene je ovo sve novo, ali sve bude dobro" Mislav Bago u Dnevniku Nove TV - 1 Bago o snimci o kojoj priča cijela Hrvatska: "Ovakvih razgovora ima na stotine, samo je ovaj snimljen"

Stoga je odlučio zatražiti propusnicu za sebe kako bi otišao na misu u Zagrebu i pokazati da uvjeti nisu jednaki za sve. Cijelu priču objavio je na društvenim mrežama.

 

PROPUSNICE Dakle apsolutno mi je nezamislivo da čovjek iz Zagreba treći dan za redom nemre dobiti propusnicu da...

Posted by Viktor Šimunić gradski vijećnik grada Oroslavja on Thursday, 24 December 2020

 

"Apsolutno mi je nezamislivo da čovjek iz Zagreba treći dan zaredom ne može dobiti propusnicu da posjeti majku (92 godine) uz svu medicinsku dokumentaciju koju ima! Ja sam propusnicu za misu dobio za ravno 5 minuta. Dakle, sustav je apsurdan i nekorektan!!!

Ovo nije potez protiv vjere i Crkve! Da se ne bismo krivo shvatili, ovo je potez protiv nelogičnosti ovog nakaradnog sustava! Sretan vam i blagoslovljen Božić! Pronađite svoj mir i zdravi završite ovu tešku godinu!" napisao je u objavi.