Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubrzo mu je ukinuli

Vijećnik razotkrio svu raskoš nelogičnosti e-propusnica: Tražio propusnicu za odlazak na misu, dobio ju za 5 minuta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradski vijećnik iz Oroslavja otkrio svu nelogičnost e-propusnica. Susjedi od 92 godine unuk ne smije doći u posjetu, a njemu u pet minuta odobrili propusnicu za odlazak na misu u Zagrebu.

Gradski vijećnik grada Oroslavja Viktor Šimunić saznao je kako mu susjeda od 92 godine koja živi sama neće vidjeti unuka za Božić jer nije dobio propusnicu s kojom bi ju mogao posjetiti iz Zagreba.

Pročitajte i ovo Požar u Oroslavju Nema ozlijeđenih VIDEO Veliki požar u Zagorju: Buktinja progutala cijeli krov zgrade, na terenu oko 70 vatrogasaca Policija - Ilustracija - 6 Očevid u tijeku Teška prometna nesreća u Oroslavju: Naletio na dijete na biciklu, hitno prebačeno u Klaićevu

Stoga je odlučio zatražiti propusnicu za sebe kako bi otišao na misu u Zagrebu i pokazati da uvjeti nisu jednaki za sve. Cijelu priču objavio je na društvenim mrežama.

 

PROPUSNICE Dakle apsolutno mi je nezamislivo da čovjek iz Zagreba treći dan za redom nemre dobiti propusnicu da...

Posted by Viktor Šimunić gradski vijećnik grada Oroslavja on Thursday, 24 December 2020

 

"Apsolutno mi je nezamislivo da čovjek iz Zagreba treći dan zaredom ne može dobiti propusnicu da posjeti majku (92 godine) uz svu medicinsku dokumentaciju koju ima! Ja sam propusnicu za misu dobio za ravno 5 minuta. Dakle, sustav je apsurdan i nekorektan!!!

Ovo nije potez protiv vjere i Crkve! Da se ne bismo krivo shvatili, ovo je potez protiv nelogičnosti ovog nakaradnog sustava! Sretan vam i blagoslovljen Božić! Pronađite svoj mir i zdravi završite ovu tešku godinu!" napisao je u objavi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene