Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije htjela odustati

Osvajačica dobitka javila se u Lutriju i ispričala nešto nevjerojatno: "To mi je bio još veći šok"

Hrvatska Lutrija
Hrvatska Lutrija Foto: Hrvatska Lutrija
Dugogodišnjoj igračica Hrvatske Lutrije iz Labina osvojila je 50.000, a igrač iz Rijeke 80.000 eura.

Dugogodišnjoj igračica Hrvatske Lutrije iz Labina podigla je svoj dobitak od 50.000 eura i istaknula da joj je to prvi veliki iznos koji je osvojila iako redovito igra sve loto igre.

"Igram svaki dan i dosad sam na svakoj igri dobila pomalo, taman da pokrijem koliko sam uplatila", rekla je.

Da neće propustiti ni jedno kolo svojih omiljenih lutrijskih igara, odlučila je nakon što su u jednom izvlačenju sedmice 2019. godine izvučeni baš njezini brojevi, ali ona taj put nije igrala.

"To mi je bio veći šok od ovog dobitka, kad sam saznala da sam propustila uplatiti svoje brojeve baš kad su oni izvučeni. Zato sad odigram na pretplatu, da mi je pokriven cijeli tjedan", ispričala je.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nema ozlijeđenih VIDEO Nevjerojatan prizor: Putnici panično bježali iz zapaljenog autobusa, automobili prolazili kroz vatru

Kao što redovito igra, tako i prati TV izvlačenja, no ovog je puta u to vrijeme zalijevala vrt pa je tek kasnije, kad joj je unuk čitao dobitne brojeve, shvatila da je upravo ona osvojila veliki dobitak.

"Isprva sam mislila da me zeza jer zna koje brojeve igram, ali ispalo je da su mi ipak rođendani donijeli sreću", rekla je.

Njezinu dobitnu kombinaciju čine upravo rođendani njezinih najmilijih – unuka, kćeri i supruga, koje svaki put kombinira za Loto 6, Loto 7 i Eurojackpot. Upravo će s njima podijeliti svoj dobitak i kaže da je uvijek vjerovala da će jednog dana osvojiti.

"Uvijek me nešto vuklo, znala sam da trebam igrati, pa ću zato i sada odmah uplatiti Eurojackpot za sutra. Vidimo se opet uskoro", poručila je kroz smijeh.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zakopane kosti i glava Strava na Balkanu: Vodoinstalateri u WC školjci pronašli raskomadano tijelo bogataša

Upravo je Eurojackpot donio veliki dobitak u iznosu od gotovo 80.000 eura sretnom dobitniku iz Rijeke, koji je jučer stigao na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije. On ne igra po ključu rođendana niti bira uvijek iste brojeve, ali je, kao i dobitnica iz Labina, uvijek imao vjere u mogućnost ostvarenja dobitka.

Da je upravo njegov listić dobitni, provjeravao je dva puta preko SMS provjere dobitka, a kad je shvatio da je baš on osvojio vrijedni dobitak, potekle su i suze radosnice. Dosad je igrao samo Eurojackpot, i to obično jednom mjesečno, no sada je prvo na redu što planira napraviti opet zaigrati.

Eurojackpot ovog utorka ponovno je otišao u Njemačku, pa se u sutrašnjem izvlačenju igra za 10.000.000 eura (75.345.000 kn). Danas je novo kolo Lota 6, gdje se igra za jackpot od 190.000 eura (1.431.555 kn).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene