Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zaposlenik Ministarstva znanosti i obrazovanja Duje Bonacci na svom je Facebook profilu državnu tajnicu Središnjeg ureda za sport Janicu Kostelić nazvao "polupismenom i beskorisnom".


"O Jano, o Janice, popupismena i beskorisna državna tajnice", napisao je u nedjelju navečer državni službenik Luka Bonacci na svom Facebook profilu.

Vezani članci Ljubomorna žena ''Ti si bolesna u glavu'': Saznala da je suprug čestitao rođendan drugoj ženi pa napravila spektakl od toga Pride zastave na Trgu kralja Tomislava "Zašto sam danas na Povorci ponosa? Više ne želim gutati bol, hodati pognute glave i skrivati što mi se događa. Od sada želim pričati"

Bonacci je ipak, svoj post izbrisao i umjesto njega objavio ispriku. 

"Poštovana Jano, oprosti za uvrede, nije bilo lijepo od mene... Za državnu tajnicu definitivni nisi, kao što ni ja nisam za svjetski kup, ali to nije razlog da te vrijeđam. Na koncu, nisi ti glavni krivac za takvo stanje stvari već su to oni koji su tebe "navukli" da za sitne pare od svojih zasluženih odličja njima načiniš smokvin list", napisao je Bonacci u isprici. 

Na profilu Luke Bonaccija stoji kako radi kao voditelj Odjela za škole i rekreativni sport u Ministarstvu znanosti i obrazovanja te da mu je radno mjesto prije toga bilo - glasnogovornik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta te PR u Institutu Ruđer Bošković.