Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pisao klubu hdz-a

Prgomet podnio ostavku: "Molim vas da pokrenete postupak mog razrješenja"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Drago Prgomet, predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Klubu HDZ-a u skupštini poslao je pismenu ostavku s objašnjenjem o razlozima zbog kojih traži razrješenje.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine HDZ-ov Drago Prgomet dao je ostavku na to mjesto. Kako je napisao, dužnost predsjednika gradske Skupštine trudio se obnašati maksimalno odgovorno.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Na braniku Cure audiosnimke Plenkovića, on šuti, oglasio se HDZ: ''To je očajnička diverzija'' Zoran Milanović Pozvao na glasanje Milanović: ''Tko god je dignuo ruku za Turudića, neprijatelj je Hrvatske''

Prgomet je predstojnik Klinike za bolesti uha, nosa i grla i kirurgiju glave i vrata na KBC-u Zagreb.

"U isto vrijeme rad na Klinici iziskuje vrijeme i iznimnu posvećenost poslu. Odgovornost i briga prema bolesnicima, obveze vođenja Klinike, pogotovo u ovakvim izvanrednim epidemiološkim uvjetima te sudjelovanje u međunarodnim znanstvenim projektima, onemogućava mi jednako kvalitetno obnašati ove dvije dužnosti", napisao je Prgomet.

Od Kluba zastupnika HDZ-a je zatražio pokretanje postupka njegovog razrješenja s dužnosti predsjednika skupštine i izbor novog predsjednika kako bi se mogao posvetiti profesionalnom kliničkom radu.

U Gradskoj skupštini objašnjavaju da se Klub gradskih zastupnika HDZ-a mora sastati i ako se dogovore za razrješenje Drage Prgometa s dužnosti predsjednika Gradske skupštine moraju, sukladno Poslovniku, službeni dopis uputiti u proceduru skupštinske Stručne službe.

"Dok god to ne naprave, Drago Prgomet je predsjednik zagrebačke Gradske skupštine", ističu u Gradskoj skupštini.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene