Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivno

Doznajte kolika je popularnost Milanovića, Čačića, stranaka...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dnevniku u 19:15 donosimo nastavak Crobarometra, koji provodi Ipsos Puls, a objavljuje Dnevnik Nove TV.

U večerašnjem Dnevniku Nove TV donosimo podatke o tome kako se rasprava o proračunu i porezima odrazila na rejting premijera Zorana Milanovića, ali i stranaka.

Pročitajte i ovo Nova objava Zorana Milanovića Videoporuka s Pantovčaka VIDEO Nova objava Zorana Milanovića: "Evo tko je AP..." U Splitu su ponovo osvanuli uvredljivi grafiti - 6 Tri kaznena djela Policija uhvatila grafitera koji je blatio Milanovića i druge političare, poznato odakle je

Kako smo jučer izvijestili, nakon siječanjske renesanse s biračima, očekivano, potpora njegovoj vladi blago se počela topiti. Tako 46 posto građana misli da zemlja ide u dobrom, a njih 40 posto misli kako ide u lošem smjeru. Ne zna njih 14 posto. Još prije mjesec pesimista je bilo 33 posto, a optimista 49. To je pad, ali i dalje unutar statističke pogreške.

74 posto SDP-ovih birača i dalje vjeruje u smjer kojim ide Hrvatska, a tek svaki peti birač te stranke misli suprotno.
Zato tek svaki 4. birač HDZ-a misli da zemlja ide u dobrom smjeru dok je to prije mjesec dana mislilo gotovo 40 posto birača. I tu se može iščitati blag pad potpore smjeru kojim ide Hrvatska.

Vlada i njezina politika i dalje uživaju potporu 60 posto birača dok je njih 28,4 protiv, a njih 13,7 ne zna. I tu je u odnosu na mjesec prije zamjetan lagani pad.

Rezultate Crobarometra pogledajte u Dnevniku Nove TV u 19:15.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene